Convorbiri despre muzica cu Petruta Maniut – Coroiu

2014-09-22
0
0
0

Biblioteca Judeteana George Baritiu are o cu totul alta destinatie in seara zilei de luni, 22 septembrie 2014. Si ne referim la faptul ca sunt asteptati parintii micutilor pentru a dezbate subiecte picante despre repertoriul muzical dedicat copiilor. Musai sa stiti ca nu numai asupra adultilor muzica are efecte benefice, ci si asupra prichindeilor din viata fiecaruia dintre noi.

Muzica are menirea ei aparte de a inveseli, de a educa si chiar de a adormi micutii. Chiar si pe ritmurile „Un elefant se legana pe o panza de paianjan si pentru ca nu se rupea a mai chemat un elefant.. Un, doi.. Doi elefanti se leganau pe o panza de paianjan si pentru ca nu se rupea a mai chemat un elefant”, copiilor li se dezvolta creativitatea si devin totodata curiosi asupra a ceea ce versurile melodice vor sa insemne. Impactul pe care cantecele le au asupra copilasilor este destul de mare si asta poate fi resimtit de catre fiecare dintre voi prin prisma faptului ca si acum va mai aduceti aminte si fredonati cantecelele copilariei.

Creierul copilasilor este continuu surescitat atunci cand orice gen muzical intra in contact cu auzul, ceea ce conduce la stimularea imaginatiei, a memoriei, a atentiei, a emotiilor, s.a.m.d. Recomandarea pe care v-o facem este aceea de a va incuraja pruncii sa fie atenti la fiecare linie melodica, iar atunci cand ii puneti intr-un astfel de contact cu muzica, nu lasati volumul la maxim J La urma urmei o portie zdravana de distractie poate primi oricare dintre voi de fiecare data cand va jucati cu prichindeii pe cantecele pentru copii.

Asadar, sunteti asteptati pe ritmuri de tralala luni seara sa va conversati despre muzica dedicata copiilor la Biblioteca Judeteana George Baritiu.

Galeria foto

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Week-endul nu trece fara o experienta frumoasa
Akhir minggu berlalu dengan baik, dengan kegiatan yang santai, menyenangkan, dan intelektual. Akhir pekan ini di timeline facebook ada status yang ditampilkan, check-in, dan sering gambar, menunjukkan teman-teman kita berpartisipasi di Museum Night, sebuah acara yang berlangsung setahun sekali. Acara ini adalah acara besar, tidak hanya lokal, sebagai bagian dari proyek European Night of Museums, sebuah proyek yang diprakarsai oleh Kementerian Kebudayaan dan Komunikasi di Perancis, tahun ini telah menjadi edisi kesepuluh. Pada saat yang sama, acara ini disponsori oleh UNESCO, Dewan Eropa dan Dewan Museum Internasional. Selain itu, sekitar 3000 museum di Eropa merayakan malam sihir ini. Akhir pekan ini di Brasov, orang-orang yang penasaran dan pecinta seni telah menikmati jalanan kota yang tenang, melakukan tur ke museum yang ada. Hal yang paling menggembirakan adalah ketika Anda melihat bahwa pengunjung yang bergairah bukan hanya penduduk setempat, tetapi juga wisatawan, sekelompok anak muda yang melakukan perjalanan sehari mengunjungi museum di Brasov akhir pekan ini.   Dan di daerah ini, kami memiliki apa yang ditawarkan kepada wisatawan! pendamping istanbul...
2014-05-19
1947
0
0
Tu in ce nuante iti conturezi zilele si noptile?
Ziua buna se cunoaste de dimineata, asa ca bine este sa ne gandim de la primele ore la culorile care vor domina intreaga zi. Astazi celebram Ziua Internationala a poeziei si fiecare dintre noi isi poate colora ziua cu nuante vii de versuri si rime, citindu-si poeziile preferate, pe cea mai frumoasa banca dintre banci, din primul parc ce-i iese in cale. Ar fi mare pacat sa ne petrecem ziua intreaga in casa, cand soarele a decorat tot orasul in galben stralucitor. Spre seara cand galbenul va fi incet, incet inlocuit de albastru inchis, vine randul nostru sa impodobim cu prezenta noastra locuri ca New York Café, For Sale Pub, unde putem schita alaturi de prieteni dragi planuri de viitor frumoase. Indragostitii isi pot creiona din priviri sentimentele, ca odinioara, in Festival 39, iar pentru cei mai mari petrecareti, avem o surpriza: in seara aceasta, in Sofa Club, se organizeaza petrecere cu bratari rosii, galbene si verzi. Mai mult, tuturor participantilor le vor sclipi ochii de la vopseaua neon, bete, ochelari, mingi, toate fluorescente   Oare ce inseamna culorile diferite ale bratarilor...
2014-03-21
1791
0
0

Vezi si alte articole

10 lucruri pe care le poți învăța de la brașoveni
Cugetarile femeilor la Campionatul Mondial de Fotbal
Schimba titlul
City Break

Likes & Shares

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri