Alege scena, alege misterul si comicul

In zilele actuale, se joaca teatru poate chiar fara sa fie nevoie de o scena sau de un scenariu. Un conflict de situatii sau unul produs intre doua sau mai multe persoane se poate starni cu mare usurinta si de aici genul dramatic este ca si creat.

Sa fie oare un lucru bun ca, mai nou, orice piesa de teatru nu mai are nevoie neaparat de scena unui teatru, ea putand fi foarte bine jucata fie intr-un bar / pub, club sau chiar in plina strada?! Consider totusi ca mai apreciate sunt piesele jucate in adevaratele sali de teatru pentru ca acolo spectatorii isi fac un adevarat ritual de participare la piesa – isi cumpara din timp bilete, isi aleg compania placuta si tinuta cat mai eleganta.

Tind sa cred ca la teatru este mult mai frumos decat in sala de cinema. La teatru actiunea este toata live, energiile vin direct inspre spectatori. Teatrul este o sursa veritabila de cultura care nu va putea fi inlocuita nicicand de proiectia unui film pe un gigant ecran. Teatrul este emotie, traire, pasiune. Teatrul este facut sa destinda, sa provoace relaxarea oamenilor dupa o zi incrancenata de munca. Teatrul este suprem prin actorii si spectatorii sai.

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri