O masa romantica in doi.

2014-11-22
0
0
0

Ce inseamna sa fi romantic?

Sunt multe teorii si cred ca aceasta este cea mai buna: "Sa fi romantic inseamna sa-ti faci partenerul tau sa se simta cat mai bine posibil alaturi de tine." Puteti planifica o excursie, o cina, o plimbare, dar important este sa fie si pe placul partenerului vostru. Nu uitati ca in momentul acesta romantic persoana din fata Dumneavoastra se afla pe primul loc. 

Noi va vom oferi niste informatii ce trebuie luate in considerare in cazul pregatirii unei cine romantice. 

Scaunele

Nu luati cina la masa dumneavaostra obisnuita. Creeati un loc special doar pentru voi doi. Luati o masa mica si puneti-o langa fereastra, in cazul in care aveti o vedere frumoasa. Sau daca aveti gradina, aranajati masa in aer liber.

Fata de masa
Pregatiti doua fete de mese in loc de una. In primul rand, puneti o nuanta mai inchisa, iar deasupra o fata de masa din dantela transparenta. Nu din plastic! Utilizati tesaturi lucioase, daca nu aveti din dantela.

Ornamentele
Fixati un arc din satin in spatele fiecarui scaun. Incercati acest lucru doar daca sunteti priceput cu degetele, pentru a fi batator la ochi.

Sclipiciul
Multa stralucire! Pachetele mari de sclipici sunt disponibile pe piata si sunt ieftine. Presarati peste fata de masa. Puteti face, de asemenea un desen cum ar fi o linie sau un cerc. Evitati sa faceti o inima.

Petalele
Daca nu puteti face rost de sclipici, nu e nici o problema. Petalele de flori vor avea acelasi impact. Puteti folosi galbenelele, dar eu personal as opta pentru petalele de trandafiri: cu cat mai multe cu atat mai bine!

Lumanarile
Puneti un bol cu lamanari in centrul mesei. Si daca acestea sunt parfumate, ati ales foarte bine!

Servetelele
Rulati dumneavoastra servetelele si legati-le cu o panglica, punand in interior flori pe fiecare in parte.

Florile
Decorarea ar fi incompleta fara o vaza de flori proaspete pe fundal. Alegeti culoarea fetei de masa pentru ca acestea sa se completeze reciproc.

Sampania
Nu uitati de sampanie. O cina romantica este incompleta fara bule. Luati doua dintre cele mai bune sticle de sampanie si pastrati-le pentru aceste ocazii. Raciti sticla intr-o galeata de gheata si puneti-o intr-un colt al mesei.

Muzica
Rezervati muzica pentru noapte. Lasati unele melodii vechi, romantice sa se auda pe fundal.

Ultimele retusuri
Vreti sa simtiti ca luati o masa de cinci stele? Pentru acest lucru, mancarea nu trebuie doar pentru a avea gust bun ci si sa si arate foarte bine. O cireasa bine plasata, o frunza de salata bine pozitionata, adauga un plus de farmec si poate face diferenta.

Sa fii acolo!
Daca gatiti, asigurati-va ca totul este gata sau ca a mai ramas doar sa il incalziti la cuptorul cu microunde. Nu vreti sa stati tot timpul in bucatarie. Si daca ati comandat mancarea, faceti macar un fel de mancare singuri si puneti toata inima si sufletul. Trebuie sa aibe un gust bun.

Desertul
Desertul este o necesitate. Nu trebuie sa fie fantezie, ci doar sa fie dulce oferind finisajul perfect pentru o cina perfecta. Produsele de patiserie din cartierul dumneavoastra ar trebuie sa fie o varianta foarte buna. Serviti intr-o tava de argint sau mai bine, hraniti-va partenerul cu mana.

Galeria foto

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

7 lucruri pentru un weekend fericit în Brașov
Desigur că în Brașov poți avea parte de multe activități și poți vizita multe locuri. Importantă este totuși experiența pe care o ai și ceea ce simți când esti în acest oraș. Iată deci șapte lucruri pentru un weekend fericit în Brașov. Prietenia. Orice loc din lume pe care l-ai vizita ti-ar părea monoton dacă l-ai vizita de unul singur. Important este să ai alături oameni dragi ție cu care poți împărtăși o experiență. Așa că atunci când vii în Brașov nu uita să vii cu un prieten. Peisajul este cel care te atrage spre Brașov. Orașul vechi înconjurat de păduri și munți te va face să revi dince în ce mai des până când te vei îndrăgosti de el. Aerul din Brașov este minunat. Ceea ce respirăm ne ajută la ceea ce suntem, ne reprezintă. Aerul proaspăt te va chema de fiecare dată ca o nevoie arzătoare. Oamenii din orașul de la poalele Tâmpei sunt oameni calzi și frumoși de care te vei atașa foarte ușor și garantat îți vei face prieteni printre ei. Orașul te va face fericit prin întreg complexul său. Plimbările prin centrul vechi te vor face să zâmbești și te vor relaxa garantat. Comunicarea cu persoane dragi este importantă. Ce poate fi mai fain decât o conversație plăcută cu un amic l o terasă pe o stradă aglomerată într-o zi de vară?  Armonia întregului oraș, ca loc de atracție, ca interacțiune, ca experiență te va face fericit în orice weekend decizi să pășești în Brașov. Vei avea o experiență de neuitat în Brașov, nu uita de cele șapte lucruri pentru un weekend fericit la Brașov...
2015-07-21
1899
0
0
5 lucruri care ii dispera la culme pe brasoveni
                     Brașovenii nu se irită ușor, dar și când îi calci pe nervi, e posibil să aprinzi în ei flama mâniei și să îți dorești să fugi. Departe. Și pentru totdeauna. Și dacă nu știi cum să îi superi sau unde să găsești brașoveni furioși, îți dăm noi niște idei:   1. Brașovenii detestă cozile lungi, în special dacă acestea se formează la electrica, fisc, bancă sau supermarketuri. Probabil ești obișnuit cu ideea că brașovenii sunt calmi, molcolmi și răbdători. Da, chiar așa sunt, până îi așezi la coadă. Atunci își amintesc de toate neajunsurile lor, iar casierițele devin cei mai mari dușmani. Ți se pare neobișnuit să auzi un brașovean înjurând de toate cele, de la mamă, la cei mai sfinți dintre sfinți? Așează-te la coadă și ai puțintică răbdare. Și dacă vrei să nu mai scapi cu viață, așează-te în fața lor la coadă. Ha.   2. Brașovenii nu suportă bucureștenii. Și nu doar că nu îi suportă, însă dau vina pe ei și dacă văd un muc de țigară pe aleea principală a parcului. E drept că în traficul din Brașov, foarte liniștit și ordonat, e nevoie de un singur bucureștean ca să se apese zeci de claxoane ascuțite, însă de multe ori, invocarea bucureștenilor e doar o scuză pentru tot ce merge rău în acest oraș.   3. Dacă vrei să superi un brașovean, întârzie la o întâlnire importantă. Din ăi mai liniștiți, brașovenii care așteaptă partenerul de discuții ce pare să nu mai ajungă, devin cei mai irascibili și agitați. Și nu ratează nici o ocazie de a mustra întârziatul, găsind motive cu care chiar răsucesc cuțitu-n rană: am „înghețat de frig”, am dureri cumplite de stomac de foame ce mi-e, pierd o altă întâlnire programată peste 15 minute și multe asemenea, invenții specifice pseudo-enervatului.   4. Nu servi niciodată un brașovean cu bere caldă. Nu de alta, dar te trimite fără regrete de unde ai ieșit, și evident la congelator, să o lași acolo vreo 10 minute, că doar omul vrea bere, nu ceai de hamei. Nu întinde coarda, că după multe beri sigur își amintește de jignirea ce le-ai adus-o și îți vor repeta greșeala până îi dai afară.   5. Brașovenii detestă drumurile în secuime. Cum îi plimbi prin Covasna și împrejurimi, cum își amintesc că îs mari patrioți și că au cerut ei o pâine într-un magazin din Sfântu Gheorghe și vânzătoarea nu voia să vorbească limba română. Apoi îți povestesc o întâmplare porcoasă despre reacția lor, umflându-se în pene. Și în final, se opresc pe marginea drumului, tot în secuime, să cumpere cartofi, ceapă de apă, pâine pe vatră și clasicul kurtos. Pentru că asta înseamnă să fii brașovean mafiot.   Și ar mai fi multe și mărunte, însă le-am ales pe astea, rememorând ultimele momente la care am asistat la scenele făcute de brașoveni furioși. Este un deliciu să analizezi reacțiile brașovenilor, care trec pe neașteptate de la un calm impenetrabil, la o furie dezlănțuită. Și dacă Brașovul ar fi pentru tine o oază de relaxare, încearcă să eviți totuși și trasportul în comun, dacă vrei să rămâi în starea dorită. Vei afla în curând de ce...
2015-12-09
2898
0
0

Vezi si alte articole

Esti brasovean daca – partea a doua
Ce faci în ianuarie la Brașov?
Au mai ramas ....
Th3G0df4th3r WAS HERE! 86104f1ddd32f1b2378b57ce10a87a3b

Likes & Shares

Locatii relevante
Bistro Albert
Facilitati : restaurant salon nefumatori camere nefumatori recitaluri live concerte muzica
locatie Strada Republicii, Nr.38, Brasov vezi harta
Bistro - este la origine un concept parizian, un mic restaurant chic, ce se defineste mai ales prin felurile de mancare servite, in stil home cooking. Unii spun...
Specific : International
Rezervare masa
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri