Cine iubeste ziua de vineri sa ridice mana sus!
Nu stiu altii cum sunt, dar brasovenilor le place distractia. De toate felurile si nu numai vineri. Doar ca, dupa o saptamana incarcata, cu ...
Unde altundeva decat intr-o ceainarie autentica isi poate cineva savura din plin un bol doldora de arome fine si multi-fine, cat si un bol plin de acel continut lichid si intens colorat. Alaturi de efectele terapeutice ale unui ceai, aceasta substanta lichida instiga adesea la indulcirea unei sorbituri de ceai cu o poveste care se cere impartasita in doi, in trei, in cati vrei.
Modul in care ceaiul este servit, a evoluat si continua sa evolueze intr-un ritm destul de alert. Aceasta evolutie se regaseste in recipientele din care se bea ceaiul (vezi micutele cesti de ceai de pe vremuri inlocuite acum cu bolurile in care-ti pierzi intregul chip cand bei o inghititura), precum si in forma in care este ambalat ceaiul (vezi inlocuirea plantelor uscate si aruncate-n apa fierbanda cu fel de fel de saculeti de lungimi si latimi diferite). Iar in acest caz se cuvine sa vorbim despre ceainariile acelea intime, linistite, organizate intr-un spatiu cochet care ofera iubitorilor de ceai o atmosfera relaxanta si plina de inspiratie.
Asadar, pentru a bea o cana zdravana cu ceai, nu trebuie sa astepti sa te ia frisoanele sau sa fie un ger crancen afara. Bea-l ca sa te umpli de intreaga-i savoare si ca sa simti din plin efectele imediate pe care le are asupra corpului tau. Sorbire placuta!