Mancarea care vine mereu la tine!

Pentru ca Brasovul este un oras european, distribuirea mancarii sub forma de catering a fost si ea adoptata de majoritatea locatiilor cu specific culinar. Urmand principiul daca nu mergi tu la restaurant, vine restaurantul la tine unele din aceste localuri au anticipat nevoia constanta a clientilor de mancare si, drept urmare, au luat in calcul varianta "deplasarii" preparatelor catre doritorii cu pricina.

Acest serviciu, venit in a satisface nevoia imediata de mancare, a pus instant zambetul pe buzele brasovenilor si a turistilor napaditi de ureletele de foame ale stomacului. Catering-ul, pe langa faptul ca astampara larva intestinelor din burta atunci cand foamea tropaie zdravan, are de grija ca preparatele sa fie pastrate si transportate in cele mai igienice conditii. De astfel de servicii trebuie de-ndata sa se profite, pentru ca satisfactiile stomacale vor fi dintr-acelea de la excelent in sus!

Comanda mancare de la locatiile de mai jos
Livrare in 40m
Comanda minima : 40RON

locatie Str. Brazilor, nr 31

Livrare in 40m
Comanda minima : 50RON
Alegrin face pentru dumneavoastra meniurile pe care le aveti in gand si vi le ofera astfel incat sa va hraneasca sufletul inainte chiar de a ajunge in stomac.
locatie Strada Toamnei, Nr 1-3, Brasov

Livrare in 40m
Comanda minima : 25RON
dopo cú
locatie Strada Zizinului, Nr. 109, Brasov

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri