Vacanta in orasul tau

2014-05-08
0
0
0

Cine spune ca trebuie sa ai concediu pentru o vacanta, dar mai ales cine spune ca nu iti poti planifica o mini-vacanta chiar in orasul tau? Brasovul are mereu evenimente deosebite pentru fiecare week-end, cand, impreuna cu cei dragi, puteti face cateva planuri frumoase, relaxante, care sa va energizeze pentru saptamana ce urmeaza.

Si se poate incepe inca de vineri, dupa ce usile tuturor birourilor si salilor de curs s-au inchis, caci atunci incepe sa se scrie prima pagina din jurnalul mini-vacantei din orasul tau. Si incepand cu evenimente culturale de toate felurile, de la piese de teatru, concerte de muzica simfonica, expozitii de cultura si pana la delectarea cu o ciocolata calda sau cu oricare ar fi bautura preferata, in localul preferat, Brasovul are un raspuns si o idee pentru fiecare. Natura inconjuratoare are si ea cateva idei si oferte pentru a completa lista locurilor pe care doriti sa le vizitati in mini-vacanta de la sfarsitul de saptamana; si ce altceva e mai frumos decat o plimbare pe jos sau cu bicicleta, pana la Pietrele lui Solomon, cu un rucsac in care e pregatita o gustare delicioasa, pentru un pranz savuros in mijlocul naturii?

Pentru un plan bine conturat, nu e nevoie de mult timp de gandire ci doar sa privim atent la tot ce are Brasovul de oferit.

La cat mai multe mini-vacante placute!

Galeria foto

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Prietenii adevarati se intalnesc la o bere
Dupa o zi lunga de munca, in timpul meciului, in week-end, intr-o zi calduroasa de vara sau pur si simplu, oricare altul ar fi motivul, oamenilor le place berea. Aparuta acum aproximativ 6000 de ani, berea a fost un aliment iubit intotdeauna, un prilej bun pentru ca oamenii sa se reuneasca si sa se apropie. Nu exista multe locuri in care sa nu fie bere in meniu in Brasov, insa sunt cateva locatii care sunt recunoscute drept berarii. Astfel, cele mai reprezentative si mandre sa poarte acest titlu sunt Beraria Ciucas si Die Stube. Die Stube este un loc unde se poate viziona cu placere un meci de fotbal, alaturi de cei mai infocati microbisti dintre prieteni, savurand cele 104 feluri de bere, aduse din tari precum Belgia, Cehia, Marea Britanie si  nu in ultimul rand, din Germania. Beraria Ciucas, prima berarie din centrul Brasovului, a implinit de curand un an si mai este numita “ beraria preferata a naturii”. Locatia este ceva mai spatioasa, cu o disponibilitate de aproximativ 200 de locuri. Asa cum intuim datorita numelui, principalul tip de bere servit este berea Ciucas, insa printre paginile meniului se regasesc si alte tipuri de bere si bauturi. Oricare ar fi alegerea din seara aceasta, Brasovul ne asigura ambele variante de berarii- cea romaneasca si cea nemteasca...
2014-05-07
2015
0
0
Nopti in Brasov
Brasovul este frumos tot timpul anului si spre deosebire de alte locuri, aerul lui e special. Indiferent de anotimp, aerul proaspat il vom simti intotdeauna dimineata si seara, chiar daca zilele de vara sunt uneori toropitoare. Apusurile in Brasov sunt si ele speciale si simtim cum literele volumetrice de pe cladirile in care se afla diferite locatii unde ne distram, ne scriu mesaje pe care le vom pastra drept amintiri intreaga viata. In astfel de momente, simtim cum orasul traieste si vibreaza, desi nu stim multe orase care sa fie atat de linistite odata cu lasarea serii. Iar pentru noptile in care linistea se asterne pe strazi, dar tu si prietenii tai ati vrea sa dansati pana cand se lumineaza afara, exista multe locatii care va asteapta cu drag: in inima orasului va asteapta Times, Downtown si Publik, dar pentru cei ce vor sa fac un maraton al cluburilor, Centrul Civic vine cu o oferta tentanta : mai multe cluburi, apropiate unul de celalalt: Goha, Social Pub si The Bunker. In functie de rezistenta si curiozitatea fiecaruia, puteti stabili un reper de start...
2014-05-08
1989
0
0

Vezi si alte articole

Ce inseamna muzica pentru fiecare dintre noi?
Specialitati libaneze
Fii în formă zilnic în Brașov!
Sezonul cross-urilor in Brasov

Likes & Shares

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri