Top 5 activități pe care trebuie să le faci cu copiii în Brașov

2015-07-21
0
0
0

Top 5 activități pe care trebuie să le faci cu copiii în Brașov

Indiferent de vârsta pe care o au copiii tai, în Brașov te poți distra alături de ei. Acesta este top cinci activități pe care trebuie să le faci cu copiii în Brașov.

Zao Planet

Dacă ai copii mici de neratat este Zao Planet, cel mai mare loc de joacă din Brașov, care organizează petreceri pentru cei mici, workshop-uri și activități din cele mai diverse. Aici găsești și un cinema 7D care unde se proiectează animații pe placul oricui, până și al tău.

Teatrul de păpuși Arlechino

În același registru dar și cu o doză de cultură este Teatrul de păpuși Arlecchino, unde în zilele de weekend trebuie să ajungi cu copilul tău. Aici se pun în scenă poveștile clasice ale copilăriei care te vor distra până și pe tine.

Parc Aventura

Pentru copiii de toate vârstele există Parc Aventura, loc fain în care îți consumi energia cățărându-te în copaci pe trasee cu diferite grade de dificultate. Este locul ideal unde te poți distra alături de copilul tău în natură, făcând și puțină mișcare.

Grădina Zoologică

Dacă ajungi la Parc Aventura trebuie să treci și pe la Grădina Zoologică, care este în apropiere. Proaspăt reabilitată, este unul dintre cele mai frumoase parcuri zoologice din țară și dispune de cel mai mare planetariu din România.

Drumeții

 Fiind oraș de munte, Brașovul este locul ideal în care îți poți aduce copilul mai aproape de natură. Găsești multe trasee montane cu dificultăți de parcurgere diferite, pentru toate vârstele. Trebuie să ajungi la Pietrele lui Solomon și pe Vârful Tâmpa unde vei avea parte și de o priveliște nemaipomenită a întregului oraș. Sau te poți îndepărta puțin de oraș și poți urca pe Piatra Mare. Traseul pe la Canionul Șapte Scări îți va impresiona copilul cu siguranță.

Brașovul este orașul în care trebuie să îți aduci copilul. Dintre multele lucruri pe care le poți face aici, acesta e top cinci activități pe care trebuie să la faci cu copiii în Brașov.

 

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Unora le place sa cante
Fie ca au voce sau nu, unora le place pur si simplu sa cante; iar prietenilor lor le place sa-i asculte. Si pentru toti oamenii acestia, Brasovul dispune de cateva locuri unde se organizeaza petreceri si concursuri de karaoke. Cel mai cunoscut loc din Brasov pentru karaoke este Schwartz Pub,care este deschis de marti pana duminica si unde va puteti relaxa alaturi de prietenii vostri, cantand si dansand caci nu este vreo restrictie la distractie. Schwartz Pub este situat in centrul orasului si este cunoscut cel mai bine ca locul unde poti canta, dar se pot viziona si meciuri sau juca darts.  Pe langa Schwartz Pub, mai sunt cateva locuri unde se organizeaza seri de karaoke, cum sunt: Studio 80, Vanilla Lounge, Social Pub, si ocazional si altele. In concluzie, pentru seri de karaoke de neuitat in Brasov, nu ezitati sa treceti prin locurile recomandate de BrasovTour...
2014-05-12
2016
0
0
Câteva lucruri pe care le poți face în Brașov
Fie că îți place istoria sau cultura, fie că vrei să te relaxezi sau să te distrezi, aici le poți găsi pe toate. Uite câteva lucrururi pe care le poți face în Brașov. Orice tur al Brașovului începe din Piața Sfatului, asta pentru că aici se află pricipalul obiectiv, Biserica Neagră, de neratat odată ajuns aici. Un tur întreg al orașului vechi durează cam jumătate de zi, timp în care poți vizita Cetatea Brașovului, zidurile cetății și bastioanele. Ai la dispoziție și câteva muzee pentru a încheia plimbarea prin Brașovul vechi și pentru a înțelege cu adevărat ceea ce ai văzut. Ca să ne cunoști pe noi, brașovenii, trebuie să ne cunoști și orașul. Așa că un tur este obligatoriu.  Pe plan cultural Brașovul este foarte activ. Centrul Cultural Reduta este foarte implicat în spiritul orașului așa că aici poți avea parte de spectacole cu mare varietate, de la teatru la proiecții de film, până la spectacole organizate de tineri studenți. Aceeași atmosferă o găsești la Teatrul Sică-Alexandrescu dacă preferi teatrul, sau la Sala Patria dacă vrei la filarmonică sau la concerte orchestrale. Desigur, oricând poți alege să vizitezi împrejurimile Brașovului, Grădina Zoologică proaspăt reamenajată, Lacul Noua sau zona Pietrele lui Solomon. Doar câteva lucruri pe care le poți face în Brașov...
2015-07-21
1750
0
0

Vezi si alte articole

Câteva lucruri pe care le poți face în Brașov
Ravasitul oilor
Cuvinte despre prietenie
Schimba titlul

Likes & Shares

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri