Restaurant Poarta Schei Nr 4

Restaurantul Poarta Schei Nr. 4 din Brasov este un loc asupra caruia si-au pus amprenta in primul rand experienta acumulata de proprietar in domeniul restauratiei intr-o perioada indelungata de lucru si pregatire in Germania.

Locul in care acum functioneaza restaurantul Poarta Schei nr. 4 a fost folosit in anii 60 – 70 ca spatiu public, cand aici era deschisa o cofetarie foarte cunoscuta in Brasov, numita Ghiocelul. Dupa 90 specificul spatiului s-a schimbat, Ghiocelul s-a transformat in bar, dar pentru ca afacerea nu a functionat, a urmat o perioada de pauza, in care la Poarta Schei nr.4 nu mai venea nimeni. Ultima transformare a avut loc in urma cu doi ani, cand, la intoarcerea din Germania, Viorel Bachide se hotaraste sa cumpere locul si sa-l transforme in restaurant.

Ideea de deschidere a unui restaurant vine ca o continuare firesca a activitatii anterioare a proprietarului. Inainte de a pleca in Germania Viorel Bachide a lucrat la Predeal la Orizont, apoi la International, in Sinaia. Acest lucru i-a permis ca, odata intors in tara, sa observe schimbarile din domeniu si sa-si faca o idee in privinta afacerii pe care urma sa o construiasca.

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 23:00
marti 09:00 23:00
miercuri 09:00 23:00
joi 09:00 23:00
vineri 09:00 23:00
sambata 09:00 23:00
duminica 09:00 23:00
ce este aceasta optiune ?

Locatii din apropiere

Kafe Pub
Poarta Schei
Poarta Ecaterinei
Sinagoga Neologa
La Fifi

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Poarta Schei Nr.4, Brasov
telefon : click pentru vizualizare
Email : click aici pentru a trimite mail
web : click aici
Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri