Cheile Rasnoavei

Cheile Rasnoavei sunt un punct de atractie turistica pozitionate la 3km de soseaua Predeal-Rasnov. Cuprinse in Masivul Postavaru, cheile care asteapta sa fie cucerite aduc laolalta salbaticia naturii cu impozantele stanci calcaroase care parca, prin albul pronuntat, te trimit intr-o cu totul alta emisfera.

Cheile Rasnoavei isi au propria lor cheie de atractie pentru turistii pasionati care vin de la distante considerabile pentru practicarea sporturilor extreme. Vara de vara, traseele special amenajate pentru alpinism isi asteapta impatimitii. Cele mai escaladate trasee sunt Surplombele de Aur si Santinelele Cheilor, locatii care reprezinta adeseori locul de antrenament al vanatorilor de munte. Principalul punct de atractie al Cheilor Rasnoavei este bungee jumping-ul prin caderea libera de la 150 de metri. Da, pentru toti cei care nu au rau de inaltime ar trebui sa fie palpitant sa simti cum parca iti ies ochii din orbita cand te pravalesti cu capu-n jos si cum parca stancile iti acompaniaza sunetul de groaza al corzilor vocale. Se pare ca instalatia de bungee jumping din aceasta zona este cea de-a doua din Europa (dupa cea din Elvetia) cu inaltimea de 135 metri pe distanta de 100 de metri. Costul unei astfel de aventuri este de aproximativ 300 RON si dureaza in jur de 45 de minute. Nu au fost neglijati nici novicii care nu au mai experimentat niciodata un astfel de salt, fiind inaugurata o instalatie de 42 metri pentru cei care sar pentru prima data in gol cu coarda elastica. Tiroliana si catararea la liber sunt alte atractii de care puteti avea parte aici. Stavilirea excesului de adrenalina, clatirea ochilor cu peisajul salbatic, domolirea surplusului de iubire pentru natura, toate aceste vi le puteti implini acolo unde se da ora exacta pentru ca voi sa va incarcati de simtirile pe care vi le doriti, adica exact la Cheile Rasnoavei.

ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Cetatea Rasnov
Motel Timisul de Jos
Biserica Evanghelica din Cristian
English Bar
Ceainaria Ceai et caetera

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Muntii Postavarul

Localizare pe harta
 
Iti spunem ca sa stii

Sporturi extreme in Brașov

Brașovul este orașul Sportutilor extreme. Aici îți poți satisface setea de adrenalină indiferent de anotimp. Iată cele mai extreme activități din Brașov. Ciclismul off-road prin pădurile din împrejurimi garantat îți va stârni interesul. Încearcă să rămâi pe două roți pe traseele de pe Tâmpa sau de pe la Pietrele lui Solomon. Găsești ...

21/07/2015
2327
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri