Livada Postei

Aceasta livada este unul din punctele cheie de intalnire ale brasovenilor atunci cand intentioneaza sa iasa cu prietenii in oras. De fapt, aici este si locul unde marea majoritate a autobuzelor ce tranziteaza orasul isi au finalul de traseu.

Livada Postei este imprejmuita de edificii insemnate, asa cum ar fi Casa Armatei sau Biblioteca Judeteana, iar aceasta amplasare ii confera poate un alt fel de statut. Ba mai mult, Livada Postei a fost ani la rand tranzitata de fel de fel de evenimente cum a fost cel de skateboarding, sau "cursa trasnitilor”, sau variate expozitii. Iar in aceasta maniera locuitorii Brasovului au putut fi adusi in Livada Postei nu doar urcand sau coborand din autobuze, ci si pentru a asista la cu totul altfel de situatii.

Iar pentru aceia care inca nu stiu inca, in spatele Bibliotecii Judetene se afla amenajat un veritabil parc adresat tuturor categoriilor sociale. Constructia parcului din Livada Postei a fost posibila datorita unei colaborari dintre primaria orasului si bine-cunoscuta companie Inna Schaeffler, acestia alegand ideea arhitecturala castigatoare din cele aproximativ 120 proiecte.

Si tot din acest punct se poate urca si spre Poiana Brasov, locul unde schiurile sau placile asteapta sa strigati partie.

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 21:00 05:00
marti 21:00 05:00
miercuri 21:00 05:00
joi 21:00 05:00
vineri 21:00 05:00
sambata 21:00 05:00
duminica 21:00 05:00
ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Parcul Rudolf
Casa Baiulescu
Formula Pub
Aro Palace - bar de noapte
Biblioteca Judeteana George Baritiu

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact

Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri