Restaurant Sergiana

Sergiana Grup este o structura care s-a consolidat pornind de la o afacere de familie lansata la inceputul anilor \'90. Companiile integrate opereaza preponderent in domeniile industria carnii, cresterea animalelor si alimentatie publica. Prin misiunea asumata, urmaritt cu tenacitate si responsabilitate, Sergiana valorifica traditia zonala a macelarilor si a crescatorilor de animale din Tara Barsei si Tara Fagarasului, in contextul respectarii normelor europene de siguranta alimentara. Cele doua directii sunt definitorii pentru conceptul de calitate al mărcii Sergiana Poiana Marului.

Restaurant traditional ardelenesc: Domnule draga, afla ca mare cinste si bucurie ne-ai facut cand ne-ai bagat in sama. Si mai afla ca si noi te-om cinsti de esti numa unu, ori cu muierea, ori cu cine te-ai aflat si te-ai intales. Ca asta-i rostu' nost. Sa ne grijim de toate ca sa te îmbucuri c-ai sezut în locanta noasta. Ca altminteri nu-i pomeneala sa te intorni s-altdat'. Si sa mai stii, domnule draga, ca noi te-om astepta in toata ziua cu bucate alese, grijit tocmite, bere rece nemtasca si vinuri de soi, de pe la noi, ca sa-ti tihneasca si sa te aline la casa sufletului! Dara ia aminte! Lasa nacazurile si nevoile la usa, nu te aseza cu stresu' la masa ca nu ti-a umbla bine! Vinu' si bucatele, de le-i ajuta c-o palinca s-o snoava ticluita, or face traba mai buna. S-apoi baga de sama, la noi, in chimnita si in gradina, se mananca-n trii limbi cu mare gura bucuroasa. Saseste, ungureste si romaneste. Doar p-o forma de-i pofti o proba de cetire, pentru trii feluri de vita, toate la fel de ocose-n farfurie, da’... da tot altfel: muschi de vaca cu tarhon, ca la Helder, ori la fel de bine-un muschi de vaca cu surt de costita afumata, ca la Pesta, si fain si-al treilea muschi de vita, cu sos pestrit si strochituri de ficatei. Om gasi minteni ceva precum ti-i vrerea: iuteli reci ori fierbinteli inecate-n sosuri, ori zvantate,…toate s-aduna si se potrivesc ca-s ... Bunataturi din Ardeal.

ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Aro Palace - bar de noapte
Formula Pub
Hotel Aro Palace
Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel (Catedrala Romano-Catolica)
Parcul Rudolf

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Str Muresenilor, Nr 28, Brasov, Romania
telefon : click pentru vizualizare
web : click aici
Localizare pe harta
 
Iti spunem ca sa stii

Esti brasovean daca – partea a doua

    Luați un loc pe canapea, cu gadgetul în față, punga de popcorn și paharul de suc sau bere, după pohtă, și haideți să ne amuzăm împreună despre noi. Da da, facem mișto de noi înșine, brașovenii cu ștaif. Nu? Păi ce viață de român e aia fără haz de necaz.   1. Ești brașovean dacă știi pe de rost toate cântecele de jale din ...

09/12/2015
1335
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri