Restaurant Hora

HORA – ACASA LA ROMANI urmareste sa reinvie un concept mai vechi de local, si anume, se vrea un local traditional in care poti savura preparate traditionale romanesti si poti asculta muzica populara traditionala, dar si muzica de petrecere si alte genuri, in functie de preferintele clientilor. In nici un caz, insa, nu este agreat, nu ne propunem sa includem aici si genul "manele".

HORA se vrea varianta moderna a unui local traditional, un local din perioada interbelica, unde poti veni cu sotia sau cu prietenii, in fiecare zi, nu numai la sfarsitul saptamanii si unde poti asculta muzica populara LIVE, poti bea un vin bun si poti savura preparate traditionale romanesti.

Pe scurt, Hora va fi, dupa cum spune cantecul, "o carciumioara la sosea" unde iti vor canta lautarii la ureche si vei gasi cele mai bune vinuri romanesti, la carafa sau la sticla, vei manca preparate traditionale si te vei simti bine intr-un decor care-ti va aminti de satul romanesc de alta data, de traditii si obiceiuri.

Aici vor canta live cei mai indragiti interpreti brasoveni ai genului, dar si invitati din alte zone ale tarii. Interpretul casei este talentatul artist MARINICA.

Preparatele culinare pe care le puteti savura la Hora sunt in exclusivitate preparate traditionale, fabricate din ingrediente si produse naturale, dupa retete care nu contin aditivi si conservanti chimici. Aceste produse sunt achizitionate la comanda de la producatori mici din zona Brasovului, sunt sanatoase si ne amintesc de gustul traditional al preparatelor de alta data.
 

Vino la "HORA"!
Vino "Acasa la romani"!

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 23:00
marti 09:00 23:00
miercuri 09:00 23:00
joi 09:00 23:00
vineri 09:00 23:00
sambata 09:00 23:00
duminica 09:00 23:00
ce este aceasta optiune ?

Locatii din apropiere

Cafeteca
Teatrul Arlechino
Casa Hirscher
Centrul Cultural Reduta
Restaurant Paradis

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Strada Grigoras Dinicu, Nr 1, Brasov
telefon : click pentru vizualizare
web : click aici
Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri