Restaurant Coral

Fie ca doresti sa-ti petreci o seara obisnuita sau sa serbezi un eveniment important din viaaa ta, restaurantul CORAL este locul perfect pentru tine.

Ne mandrim cu prospetimea produselor oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor nostri, precum si cu nivelul de servire impecabil asigurat de personal calificat in domeniu. Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor. Cu o capacitate de 300 de locuri, Restaurantul Coral este locul ideal pentru organizare de cocktailuri, receptii, aniversari, reuniuni private si de afaceri.

ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Hotel Golden Time
Restaurant Coral
Restaurant Golden Time
Hotel Cubix
Restaurant Vesuvius

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Calea Bucuresti nr. 13, Brasov
telefon : click pentru vizualizare
web : click aici
Localizare pe harta
 
Iti spunem ca sa stii

Nunta , intre traditie si modernism

Nunta, între tradiţie şi modernism Cum postul Crăciunului e aproape, consider că sezonul de nunţi s-a încheiat. Să facem o analiza pe aceasta temă…     Nuntă în aer liber Braşov versus nuntă restaurant La Braşov, ca în toată ţara de altfel, a început să prindă din ce în ce mai mult acest curent de nuntă în aer liber (să ...

13/11/2015
2086
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri