AntiCafe AgileHub

Facilitati : Wi-Fi salon nefumatori ateliere board games
Vă așteptăm la o cană de ceai sau o ceașcă de cafea, ascultând muzică Jazz în surdină și lecturând o carte. Pentru că noi antipierdem vremea.

Ce oferim noi?

Anticafe AgileHub vă oferă spațiul și condițiile de care aveți nevoie atunci când vreți să vă relaxați, să munciți, să studiați sau să vă întâlniți cu alte persoane. La noi vă așteaptă o grădina mare și încăperi dichisite cu care sperăm să vă răsfățăm privirea și mintea. Și tot la noi veți găsi cărți, ceaiuri,cafea, fursecuri, fructe, alături de ustensilele specifice muncii la birou: acces internet, imprimantă și scanner. Iar dacă cumva ceva ne lipsește, sunați-ne să vedem dacă putem face ceva. Sau veniți direct cu ce aveți nevoie. În acest mediu fiecare este atent să nu-l deranjeze pe celălalt. Folosim un limbaj cald, constructiv și îngrijit, se fumează doar în spațiul special amenajat și nu se vine cu animale, alcool sau alimente puternic odorifice.

Ce cărţi pot citi la Anticafe AgileHub?
Poți veni cu propriile cărți și poți consulta orice carte din cele disponibile în biblioteca noastră. La noi vei găsi în special cărți în română și în engleză din domeniile: ficțiune, leadership, inspirațional, cărți de specialitate, biografii, memorii, istorie, business, economie, artă și design.

Ce găsesc la Anticafe AgileHub și nu voi găsi în altă parte?
Există multe lucruri speciale la anticafeneaua noastră, însă știm sigur că jocurile de IQ le veți găsi doar la noi. Iar dacă aveți și alte idei, vom fi mai mult decât recunoscători să facem cunoștință cu propunerile voastre. Până atunci, vă mai putem spune că pregătim o serie de evenimente deosebite pentru brașoveni, evenimente pe care nu credem că le veți mai găsi în altă parte.

Pot veni cu copiii la anticafenea?
Anticafeneaua este mediul perfect pentru dezvoltarea copiilor și vrem să vedem cât mai mulți profesori sau părinți desfășurându-și activitatea în spațiul nostru. Este important de menționat că orice activitate se desfășoară având grijă să nu-i deranjăm pe ceilalți. Acesta este unul dintre motivele pentru care vom încerca să creăm un cadru special activităților cu copiii. Pentru început, recomandarea noastră este să ne contactați înainte și să vedem cum vă putem întâmpina mai bine. La momentul de față nu avem prea multe cărți sau jocuri pentru copii, însă vi le puteți aduce de acasă. Copiii sub 7 ani, nu plătesc.

Un exemplu de cadru pentru activitățile cu copiii este Weekendul de carte in familie.

Cum funcționează servirea?
Oaspeții clienți se autoservesc la Anticafe AgileHub și echipa noastră abia așteaptă să îi ajute în cazul în care au nevoie de ajutor. Aceasta înseamnă că oaspeții își aleg fursecurile, își prepară ceaiul, cafeaua și alte băuturi, și tot ei își duc vasele înapoi la bucătărie, le curăță și le așează la locul lor.

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 12:00 22:00
marti 12:00 22:00
miercuri 12:00 22:00
joi 12:00 22:00
vineri 12:00 22:00
sambata 10:00 22:00
duminica 10:00 22:00
ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Trippin
Biserica Sfantul Martin
Hotel Casa Muresan
Restaurant Casa Muresan
The Vintage Pub

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
telefon : click pentru vizualizare
Localizare pe harta
 
Iti spunem ca sa stii

In sfarsit, weekend…

Nu ştiu din ce zi a săptămânii aşteptaţi voi ziua de sămbătă, dar eu ma gândesc la ea de duminică seara. Visul meu este să dorm dimineaţa până la 1o, dar credeţi că pot? Nu-i incă ora 7 si ochii mei vor cu toată puterea să se deschidă, mă lupt cu ei, dar pierd întotdeauna (despre cearcăne nu discutăm). Mi-am făcut un obicei “prost” de a-mi ...

20/11/2015
2600
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri