„Surprize de Craciun la Opera” pe scena Operei Brasov

Descriere

Tradiționalul spectacol de Crăciun, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, intitulat „Surprize de Crăciun la Operă”, de sâmbătă, 19 decembrie 2015, și duminică, 20 decembrie 2015, de la ora 18.30, în Sala Operei, prezentat în acest an de Diana Munteanu, propune publicului brașovean o întâlnire cu două vedete ale operetei: Alfredo Pascu și Bianca Ionescu.

 

Cele mai frumoase arii și duete din capodopere ale genului vor răsuna în sala Operei Brașov, alături de ritmul nemuritorului vals, dar și alături de electrizantul french cancan, temperamentalul ritm spaniel sau strălucitoarea polkă. Îndrăgita artistă Paula Seling se va alătura colectivului Operei brașovene în partea a doua a spectacolului, care va readuce în memoria și sufletul publicului ritmuri și melodii de altădată, de la muzică de cabaret, la romanță și rock and roll.

 

Cele mai frumoase colinde românești și străine fi interpretate de Corul Operei Brașov, Corul de Copii UNISON, dirijat de George Dumitrașcu și Cvintetul vocal ANATOLY. Copiii dansatori George Nicolae Popoviciu și Andreea Iulia Ion vor dansa pe muzică latino. Publicul se va reîntâlni cu îndrăgiții soliști ai Operei Brașov: Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Lăcrămioara Schuller, Asineta Răducan, Lorand Cristian, Adrian Mărcan, în diverse ipostaze care vor justifica titlul spectacolului: „Surprize de Crăciun la Operă”.

 

O prezență plină de culoare și diversitate în desfășurarea spectacolului va fi baletul Operei (soliști: Anca Branea, Iulia Coșeriu, Ramona Mezei, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Matei Rada, Adrian Scriminț), care va avea coregrafii originale create de Genoveva Breaz, Diana Drăgan, Valentina Mirică. Își dau concursul pianista Sena Ducariu și violonistul Cătălin Floroiu. Orchestra Operei Brașov va fi condusă de Ciprian Țuțu.

 

În pauza spectacolului va avea loc lansarea CD-ului „Doina și cântecul românesc”, realizat de soprana Maria Petcu-Catrina și chitaristul Corneliu Voicescu. Regia artistică a spectacolului este semnată de Anda Tabacaru Hogea și scenografia de Rodica Garștea.

   Preț bilete: 50 lei; 40 lei

Program eveniment „Surprize de Craciun la Opera” pe scena Operei Brasov
     
19 decembrie 2015, sambata
ora 18:30
Locatie:
Opera Brasov
20 decembrie 2015, duminica
ora 18:30
Locatie:
Opera Brasov

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive
Newsletter

Vrei sa primesti ultimele noutati si evenimente din Brasov? Nu iti ramane decat sa completezi formularul de mai jos, iar de restul de ocupam noi

Nume, Prenume
Adresa de email
Sunt din Brasov
Sunt de acord cu termeni si conditiile acestui site
Iti spunem ca sa stii

Vine, vine!! Primavara!

Desi azi ne-a cam ametit cu vantul puternic, pe alocuri caldut, primavara este in Brasov de cateva zile. Nu ne suparam pe ea pentru ca ne ...

20/03/2014
1210
Zacusca Labs © 2006 - 2021 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri