CONCERT ADA MILEA

Descriere

Concert pur si simplu. Un fel de teatru - concert cu instrumente de jucarie si nu numai. Umor pentru lucruri triste si tristeturi pline de umor, cantate de: Anca Hanu, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman si Ada Milea.Ada Milea e un fel de omul-orchestra: canta din voce, canta la chitara, compune, scrie, joaca teatru.
Nascuta in Tirgu-Mures, Ada Milea a absolvit Universitatea de Arta Teatrala din orasul natal, unde a si debutat. Colaborarile Adei Milea au fost intotdeauna de succes, fie ca au fost cu Alexandru Dabija sau cu Bogdan Burlacianu, adica Bobo de la „Fara Zahar”, alaturi de care a jucat in „Nasul”, un spectacol dupa o nuvela de Nikolai Vasilievici Gogol si in „Don Quijote”, unde s-a reintalnit cu Dorina Chiriac in rolul lui Sancho Panza.

Concertul va avea loc la Centrul Cultural Reduta, marti, 15 decembrie de la ora 19:00. Evenimentul este inclus in programul "Zilele Capitalei Europene a Culturii", Brasov 2021.
 

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 25 lei

Program eveniment CONCERT ADA MILEA
     
15 decembrie 2015, marti
ora 19:00
Locatie:
Centrul Cultural Reduta

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive
Newsletter

Vrei sa primesti ultimele noutati si evenimente din Brasov? Nu iti ramane decat sa completezi formularul de mai jos, iar de restul de ocupam noi

Nume, Prenume
Adresa de email
Sunt din Brasov
Sunt de acord cu termeni si conditiile acestui site
Iti spunem ca sa stii

Vine, vine!! Primavara!

Desi azi ne-a cam ametit cu vantul puternic, pe alocuri caldut, primavara este in Brasov de cateva zile. Nu ne suparam pe ea pentru ca ne ...

20/03/2014
1210
Zacusca Labs © 2006 - 2021 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri