Campanie umanitara “Surpriza din sacul Moșului”

Descriere

 

Pășim în anotimpul celei mai plăcute atingeri a purității învăluite în alb, ce ne trezește cele mai sensibile trăiri ale sufletului. Anotimpul când magia și povestea îmbracă frumos sufletele oamenilor cu bunătate și dăruire. Iar bucuria cea mai mare o simțim în preajma și datorită Crăciunului, sărbătoarea atât de dragă, ce naște emoții, aduce oamenii împreună, cuprinși de nerăbdarea sosirii Moșului.

Moș Nicolae este primul personaj al iernii care aduce zâmbete pe chipul tuturor, dar în special pe chipul celor mici.

În acest an, noi, echipa “Un părinte mai bun”, alături de oameni frumoși și darnici, ne-am propus să îl ajutăm pe Moș Nicolae să aducă zâmbete și fericire pe chipul tuturor copiilor. Demarăm Campania “Surpriza din sacul Moșului”, o campanie umanitară, menită să aducă zâmbete atât pe chipul copiilor și al părinților fericiți, cât și pe al celor mai putini norocoși, lipsiți de dragostea părintească -orfani și fără adăpost.

 

Dacă vă mai amintiți, în vara acestui an, am organizat la Brașov, Festivalul Copiilor, prin care am ajutat orfelinatul de fete de la Mănăstirea Mărcuș. Atunci am cunoscut povestea acestei mănăstiri, a orfelinatului, a fetelor și…am prins drag de ele, motiv pentru care ne dorim să le fim împreună cu voi sprijin și bucurie, de sărbători.

P1170040   P1170032  P1170020

În ce constă Campania “Surpriza din sacul Moșului”?

Pe 8 Decembrie, Gașca Zurli vine la Brașov pentru două spectacole extraordinare “Vreau să-l ajut pe Mos Crăciun” (de la ora 17:00 si 19:00), la Centrul Cultural Reduta. O parte din încasări vor fi direcționate spre achiziționarea pentru orfelinatul Mănăstirii Mărcuș a unor produse specifice sărbătorilor (alimente), precum și a unei SURPRIZE din sacul pe care Moșul îl va lăsa acolo, fetițelor de la orfelinat (vom achiziționa pentru fiecare câte un set de mănuși, fular și căciulă, cu care vor trece mai ușor iarna și vor face cei mai frumoși oameni de zăpadă).

Prețul biletului la spectacol este de 30 lei, 40 lei sau 50 lei (în funcție de categoria locului). Precizăm că un bilet permite accesul unei singure persoane în sala de spectacol (copiii nu pot fi ținuți în brațe, indiferent de vârsta lor; noua decizia s-a luat pentru siguranța persoanelor în caz de pericol, dupa incidentele petrecute la Bucuresti. Este obligatoriu sa respectam ca nr. locurilor in sala, sa coincida cu numarul oamenilor din sala).

Biletele de participare la spectacol se pot achiziționa de la:

1.Centrul Cultural ”Reduta”

2.Frizeria Chițibuș,  Strada Michael Weiss, nr. 24

Alte informații suplimentare:

mail: info@unparintemaibun.ro
Telefon:  0754 964 852

 Știm că împreună reușim în tot și toate! 

Program eveniment Campanie umanitara “Surpriza din sacul Moșului”
     
08 decembrie 2015, marti
ora 17:00
Locatie:
Centrul Cultural Reduta

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive
Newsletter

Vrei sa primesti ultimele noutati si evenimente din Brasov? Nu iti ramane decat sa completezi formularul de mai jos, iar de restul de ocupam noi

Nume, Prenume
Adresa de email
Sunt din Brasov
Sunt de acord cu termeni si conditiile acestui site
Iti spunem ca sa stii

Vine, vine!! Primavara!

Desi azi ne-a cam ametit cu vantul puternic, pe alocuri caldut, primavara este in Brasov de cateva zile. Nu ne suparam pe ea pentru ca ne ...

20/03/2014
1212
Zacusca Labs © 2006 - 2021 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri