Fii în formă zilnic în Brașov!

2015-07-21
0
0
0

Fi în formă zilnic în Brașov!

Brașovul este locul nemaipomenit unde poți fii în formă zilnic fără să petreci ore întregi în sala de fitness și totuși să te bucuri de natură și de aer proaspăt.

 Fiind oraș montan, sporturile de iarnă sunt cele mai cunoscute și cele mai căutate. Poiana Brașov este cea mai frecventată locație în fiecare anotimp rece, și locul unde poți arde calorii distrându-te într-o atmosferă plăcută. Asta nu înseamnă că vara nu poți face puțină mișcare. Fie că e vorba de drumeții pe numeroasele trasee montane, fie că e vorba de sporturi extreme precum downhill bikeing, în Brașov ai ce să faci și, cel mai important, unde să le faci.

Numeroasele poteci spre Vârful Tâmpa, drumul spre Pietrele lui Solomon, drumul vechi spre Poiana Brașov sunt trasee ideale pentru drumeții și alergări montane. Acestea sunt prileje pentru brașoveni de a se întâlni cu prietenii și de a face puțină mișcare în natură.

Daca vrei să rămâi mai aproape de oraș, faci jogging pe străduțele și aleele de după zidurile vechi ale cetății. Zona După ziduri și Sub Tâmpa sunt cunoscute pentru activități în aer liber. Orice variantă ți se potrivește, fi în formă zilnic în Brașov!

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Sa dam burta jos!
Auziţi în continuu la televizor: "Pentru o viaţă sănătoasă, faceţi cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi." Domnul de la televizor are dreptate. Mişcarea este benefică pentru organism şi poate fi făcută prin diferite metode. Dimineaţa când mergeţi la şcoală, sau la muncă, în loc să luaţi maşina, încercaţi o plimbare pe jos, chiar dacă trebuie să vă treziţi mai devreme, aerul curat va face numai bine. Desigur, mai există cazul în care vă aflați foarte departe de locul unde trebuie să ajungeţi. În acest caz se pot utiliza mijloacele de transport public şi vă faceţi mişcarea până la staţie, poate după program faceţi o alergare sub Tampa, sau unde vă este mai aproape. Nu veţi regreta. Acum să vorbim de Sărbători. Am mâncat cât ar fi mâncat trei persoane laolaltă. - Pffoa, acuma ce mă fac, am pus şapte kilograme pe mine. Eu chiar vreau să arăt bine când mă întorc la programul meu. În acest caz, vă spun despre prietenul nostru, care există pentru astfel de situaţii. Sala de forţa este aici! Nimeni nu te judecă în acest loc şi te va îndemna să dai tot ce ai din tine. Pică foarte bine o vizită la Sală după Sărbători. Nu degeaba statistică ne spune, că numărul de abonamente creşte enorm de mult după această perioadă. Este desigur, foarte important să ne menținem motivația și să exersăm mai mult de două săptămâni după sărbători. Sper că aţi savurat sarmalele şi salată de vinete. Acum trebuie să ne punem pe mişcare...
2014-11-23
1775
0
0
Sporturi extreme in Brașov
Brașovul este orașul Sportutilor extreme. Aici îți poți satisface setea de adrenalină indiferent de anotimp. Iată cele mai extreme activități din Brașov. Ciclismul off-road prin pădurile din împrejurimi garantat îți va stârni interesul. Încearcă să rămâi pe două roți pe traseele de pe Tâmpa sau de pe la Pietrele lui Solomon. Găsești trasee cu dificultați de parcurgere diferite, atât pentru avansați dar și pentru novici. Skydiving-ul, intrat destul de recent în categoria sporturilor extreme pe care le poți practica în Brașov, devine din ce în ce mai popular și nu numai în rândul tinerilor. Crezi că ai curaj să sari de la 4000 de metri înălțime? Dacă da, în Brașov sunt multe așociații care te pot ajuta cu asta. Poți face și Bungee jumping în Râșnov la 30 de minute de Brașov, spre Cheile Râsnoavei. Te poți arunca în gol de pe stâncă, legat de coardă, de la 140 de metri înălțime. O activitate extremă dar și plăcută în același timp datorită locului minunat în care vei fi. Deși nu sunt foarte mulți pereți drepți, Brașovul adună și foarte mulți entuziaști ai alpinismului, care poate fi practicat în vecinătate la Pietrele lui Solomon sau în localități apropiate precum Râșnov.  Hai în Brașov dacă vrei adrenalină! Acestea sunt doar câteva dintre activitățile extreme din Brașov.    ...
2015-07-21
2261
0
0

Vezi si alte articole

Sa dam burta jos!
Week-endul nu trece fara o experienta frumoasa
Imbuc si-mi place
Bumtzi bumtzi-ul care da ora exacta

Likes & Shares

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri