Cine n-are de lucru, sa-si faca!

2014-03-28
0
0
0

Cine nu are de lucru, sa-si faca!

 

Cred ca simtim cu totii cum o saptamana trece foarte repede. Iar acest lucru nu face decat sa intareasca ideea ca timpul este nepretuit si ca trebuie valorificat la maxim, in timp ce  fiecare clipa merita sa fie traita din plin. Si uite asa localul Publick, al carui motto atrage multimea: “Uneori esti parte a actiunii, altadata esti parte din public”, aniverseaza astazi frumoasa varsta de 3 ani. Publicul brasovean sigur ii va fi alaturi in aceasta zi importanta.

 De asemenea, putem adauga in albumul nostru de amintiri lucrarile unui maestru al picturii romanesti, Lucian Pop, expozitia putand fi vizualizata la Muzeul de Arta Brasov, de astazi pana duminica. Si ca vinerea asta sa nu treaca fara sa ramanem cu impresii frumoase, putem pune amintirile pe note muzicale, fie la Sala Patria, unde Virgil Iantu si trupa lui vor fi in plin concert, de pe la orele 20:00, fie in Times, unde am auzit ca trupa R.O.C.K (The Rise Of the City King) va incanta multimea cu cele mai bune piese ale trupei AC/DC. Suna interesant!

Inceputul ultimului week-end din luna martie se anunta promitator!

Galeria foto

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Esti brasovean daca ...
  Sunt anumite lucruri care te fac mai brașovean ca orișicine. Și pe care nu ai cum să le eviți, oricât te-ai strădui. Vorbesc despre lucruri fără de care pălește mândria de a fi brașovean autentic, ceea ce îi ceva. No, cam asta-i:   1. Ești brașovean dacă atunci când ieși din casă și cotești la dreapta, stânga, ori chiar de o iei înainte, te întâmpină cel puțin un sens giratoriu. Și da, trebuie musai să fie ornat cu sute de panseluțe mov, lalele, trandafiri, depinde acum de anotimp. Nu știu voi ce părere aveți, însă eu zic că e de bine.   2. Ești șofer brașovean dacă ai derapat măcar o dată în curba de pe Dobrogeanu Gherea, de la troiță. Întâmplarea face că am locuit în anii copilăriei și o parte din cei ai tinereții mele zbuciumate, chiar un pic mai sus de curba vestită. Iarna, la fiecare sfert de oră, se găsea câte-un deștept să coboare strada cu 80 la oră, și de mult ori se găsea și un ghinionist care să urce din sens opus, fix atunci. Și să se întâlnească fix în curbă. Chiar și acum dacă mergeți, veți vedea măcar un ciob de parbriz, o bucată de bară frontală, un capac de roată, răspândite dramatic pe caldarâm.   3. Ești brașovean dacă nu te mulțumești cu un simplu „peste tot”. Astfel că, din exces de zel și din dragoste pentru mieroșenia limbii române, mai pui un “pe” în față. Deci, în Brașov, când vin turiștii, merg “pe peste tot” prin oraș.   4. Ești brașovean dacă o cunoști pe tanti care vinde buchete de flori pe Republicii, colț cu Weiss. Dacă obișnuiești să colinzi străzile din buricul târgului brașovean, nu ai cum să nu fi întâlnit măcar o dată această simpatică bătrână, maestră la politică, ce știe mârșăviile făcute de comuniști în Brașov, scandează la proteste alături de răzvrătiții din oraș, își apără cu încăpățânare punctele de vedere, și-i pedepsește aspru pe cei ce îi trag țeapă. 1 buchet -1 leu, cel mai profitabil schimb din centrul vechi al Brașovului.   5. Ești brașovean dacă fix atunci când urmează să se facă verde la semafor te ia o țâr’ de somn, spre disperarea șoferilor grăbiți. Noroc că nu prea avem semafoare, de multe ce sunt giratoriile.   6. Ești brașovean dacă ți se face chef de o bere, la 1 dimineața în cursul săptămânii și te mulțumești să iei o doză de la unul din alea trei non-stop-uri din oraș, căci crâșmele din Brașov nu-s deschise la ore de- astea indecente.   7. Ești brașovean dacă atunci când erai licean, ieșeai în weekend la o sticlă de tărie “pe Livadă”. Sau în Tei. Și ce bucurie fără margini era când venea Iris să ne (în)cânte pe banii primăriei…   8. Ești din Brașov dacă în 15 minute parcurgi orașul dintr-un capăt în altul cu doar 15 lei, cursa de taxi.   9. Ești brașovean dacă ai cumpărat măcar o dată chinezării de la târgurile tradiționale românești din Piața Sfatului. Dar ce utili sunt șlapii de plastic, în toi de vară la grătar, la Dâmbu Morii…. Și-una bonus: 10. Ești brașovean dacă în fiecare lună decembrie oftezi când vezi posterele din oraș. Alea cu Fuego și Hrușcă, cum care...
2015-12-04
2362
0
0
Stire de ultima ora
Circula zvonul ca raceala si gripa isi fac de cap zilele acestea prin oras. Situatia nu e scapata de sub control pentru ca simplul fapt ca brasovenii nu se dau batuti cu una cu doua. Asa  ca isi iau masuri de precautie si isi anunta prietenii prin sms-uri despre medicatia de care pot beneficia in Times Brasov, acordata cazurilor urgente de catre Dj-ii specialisti , facandu-i pe cei prezenti sa uite de simptomele de inceput ale gripei. Nu toti vor raspunde la mesaj, pentru ca deja s-au tratat cu o doza de adrenalina, oferita cu placere de sportivii participanti la Raliul Brasovului, despre care putem spune cu mandrie ca a ajuns la cea de-a 43-a editie. Retetele si medicatia oferite sunt variate, in functie de locul ales, dar si de starea de spirit a fiecaruia. Insanatosire grabnica...
2014-03-21
2014
0
0

Vezi si alte articole

Defilarea Junilor brasoveni
Sa dam burta jos!
10 lucruri pe care le poți învăța de la brașoveni
Stire de ultima ora

Likes & Shares

Locatii relevante
Publick
Facilitati : Wi-Fi animale permise salon nefumatori
locatie Republicii nr.1, Brasov, Romania vezi harta
Uneori esti parte a actiunii, alteori este parte din Publick!
Rezervare masa
Times Pub Brasov
locatie Strada Eroilor, Nr17, Brasov vezi harta
The Best Pub in Town. In Times Pub nu trebuie sa veniti singuri, caci intotdeauna astfel de ocazii sunt mai frumoase cand sunteti alaturi de prieteni!
Rezervare masa

Muzeul de Arta Brasov

Muzeul de Arta Brasov are deschise usile spre vizitarea ...
Muzee

mai multe detalii

Sala Patria

Cea mai noua sala a orasului, denumita si Sala Patria va ...
Cultura

mai multe detalii

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri