Bumtzi bumtzi-ul care da ora exacta

2013-10-14
0
0
0

De ce sa alegeti sa va petreceti noaptea intr-un club in care nici sabia lui Zoro nu prea poate taia fumul mega gros de tigara si in care mai toate persoanele par posedate de aburii lui Bachus?! Pentru ca, pe langa faptul ca oricum sunteti fumator si oricum nu mai simti surplusul de fum de la alte jdemii de tigari ale persoanelor din  jur, este locul vostru de intalnire cu prietenii. Si sincer, nici nu va place sa va distrati, sa beti sau sa ascultati muzica de unul singur acasa. Si ca sa lamurim un aspect din start, nici nu faceti parte din tagma celor care ies in club sa isi afiseze ultima colectie de vara cumparata. Nici n-ati avea cum sa faceti acest lucru, pentru ca frecventati genul de cluburi in care oamenii ies cu cei mai rupti blugi posibili si cu cele mai uzate tricouri existente. Mai exact, va place sa pierdeti ore bune in Subsol Club, in The Square, in Rockstadt sau in Trippin.

Fireasca este fericirea voastra pentru ca nu faceti parte dintr-aceia care ies in cluburi unde nu vor da de moacele domnitelor fardate cu 2 kile de de fond de ten sau cu sprancenele trasate cu creionul de tamplarie. Plus ca genul de muzica care da ora exacta in clubul unde va pierdeti printre pahare de vorba va tine departe de miscarea fundurilor celulitice ale domnisoarelor care sunt mai mult goale decat imbracate. Ce sa faceti daca va incanta persoanele cu parul luuuung cat o zi de post rotindu-si capul mai ceva ca o placa de magnetofon in detrimentul fataitului poponetului domnitelor cu fite-n trup si suflet?! Si din acest considerent in Rockstadt va simtiti cel mai bine.

In cluburile astea care nu tin cont de eticheta puteti spune ca reusiti sa fiti exact ceea ce sunteti. Este locul in care va simtiti asa cum va place. Intr-un astfel de loc nu sunteti nevoit sa platiti de 10 ori pretul unei beri (ca sa nu mai puneti la socoteala ca intr-un club de fite nici macar n-au Stejar, berea voastra preferata), ci puteti servi la un pret convenabil, fara adaus de 500% cam tot ce va doreste grumazul. Si nu va faceti un obicei din care seara de seara trebuie sa semnati condica care sa va justice prezenta in club. Iesiti in Subsol Club doar ca sa mai intretineti relatia cu tovarasii. Multi or sa vi se urce in cap si or sa va strige ca in bezna si galagia dintr-un asemenea club este putin probabil sa puteti purta o conversatie domestica cu prietenii vostri, insa voi faceti parte din categoria acelora care sunt facuti sa isi apere saracia si nevoile si neamul si pentru asta aveti racnetul bine format si auzul fin si ascutit.

Galeria foto

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Articole relevante

Nopti in Brasov
Brasovul este frumos tot timpul anului si spre deosebire de alte locuri, aerul lui e special. Indiferent de anotimp, aerul proaspat il vom simti intotdeauna dimineata si seara, chiar daca zilele de vara sunt uneori toropitoare. Apusurile in Brasov sunt si ele speciale si simtim cum literele volumetrice de pe cladirile in care se afla diferite locatii unde ne distram, ne scriu mesaje pe care le vom pastra drept amintiri intreaga viata. In astfel de momente, simtim cum orasul traieste si vibreaza, desi nu stim multe orase care sa fie atat de linistite odata cu lasarea serii. Iar pentru noptile in care linistea se asterne pe strazi, dar tu si prietenii tai ati vrea sa dansati pana cand se lumineaza afara, exista multe locatii care va asteapta cu drag: in inima orasului va asteapta Times, Downtown si Publik, dar pentru cei ce vor sa fac un maraton al cluburilor, Centrul Civic vine cu o oferta tentanta : mai multe cluburi, apropiate unul de celalalt: Goha, Social Pub si The Bunker. In functie de rezistenta si curiozitatea fiecaruia, puteti stabili un reper de start...
2014-05-08
1991
0
0
Vacanta in orasul tau
Cine spune ca trebuie sa ai concediu pentru o vacanta, dar mai ales cine spune ca nu iti poti planifica o mini-vacanta chiar in orasul tau? Brasovul are mereu evenimente deosebite pentru fiecare week-end, cand, impreuna cu cei dragi, puteti face cateva planuri frumoase, relaxante, care sa va energizeze pentru saptamana ce urmeaza. Si se poate incepe inca de vineri, dupa ce usile tuturor birourilor si salilor de curs s-au inchis, caci atunci incepe sa se scrie prima pagina din jurnalul mini-vacantei din orasul tau. Si incepand cu evenimente culturale de toate felurile, de la piese de teatru, concerte de muzica simfonica, expozitii de cultura si pana la delectarea cu o ciocolata calda sau cu oricare ar fi bautura preferata, in localul preferat, Brasovul are un raspuns si o idee pentru fiecare. Natura inconjuratoare are si ea cateva idei si oferte pentru a completa lista locurilor pe care doriti sa le vizitati in mini-vacanta de la sfarsitul de saptamana; si ce altceva e mai frumos decat o plimbare pe jos sau cu bicicleta, pana la Pietrele lui Solomon, cu un rucsac in care e pregatita o gustare delicioasa, pentru un pranz savuros in mijlocul naturii? Pentru un plan bine conturat, nu e nevoie de mult timp de gandire ci doar sa privim atent la tot ce are Brasovul de oferit. La cat mai multe mini-vacante placute...
2014-05-08
2015
0
0

Vezi si alte articole

Esti brasovean daca ...
5 lucruri nestiute despre Biserica Neagra
La brat cu natura
1 Decembrie, ziua în care Brasovul simte romaneste

Likes & Shares

Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri