Taverna Sarbului

Facilitati : restaurant Wi-Fi
In inima legendarului Brasov, la intersectia pasilor desenati de mii de turisti intre serpentinele Tampei, acordurile de la Cerbul de Aur si impozantele ziduri ale Bisericii Negre te imbie mireasma fara seaman a minunatelor produse preparate cu maiestrie de catre bucatarii Tavernei Sarbului.rnMicut si cochet, detinand 80 de locuri in interior si 55 de locuri pe terasa, restaurantul e impregnat de atmosfera tipic sarbesca a veacurilor trecute: de la constructia si mobilerul de lemn la platourile incarcate de mancaruri preparate dupa retete originale, de la slibovita parfumata la muzica plina de vigoare a marelui cantaret Goran Bregovici.

Restaurantul Taverna Sarbului din Brasov este situat pe strada Republicii nr. 55, parte importanta din itinerarul junilor pana la Pietrele lui Solomon.
Odata ajuns in sufletul localului te vei simti asaltat de aerul placut a ceea ce vecinii nostri de la sud-vest ne-au transmis cu pasiune si caldura – bucataria sarbeasca, impletita cu talent romanesc si stropita cu savoarea unui oras incarcat de istorie.
Iar intr-un loc sarbesc cine cunoaste mai bine rostul decat un sarb?

Dragan Caranovic: “Traditia in familia mea de carciumar dateaza de la inceputul secolului trecut, pe care ma straduiesc sa o intretin cu trup si suflet si de care sunt mandru. Pe la 1898, stra-stra-bunicul meu a construit primul hotel din Negotin, orasul meu natal. Stra-stra-bunicul meu a transmis familiei mele arta culinara si respectul fata de musafir. Eu consider ca mancarea facuta cu pasiune are puterea divina de a-ti trezi simturile, de a da viata clipelor deosebite.
Asadar va invit sa sarbatorim impreuna la restaurantul meu traditiile culinare sarbesti culese din fiecare sat, din fiecare vale, ograda cu ograda…”
 
Asa ca tine minte: ca este iarna si te bucuri de aerul curat de munte si de zapada imaculata, ca este vara si colinzi natura prin drumetii de neuitat, opreste-ti pentru cateva ore pasul si netezeste-ti graba in inima unui oras de poveste – Brasov, in compania celor care iti sunt dragi la una dintre mesele primitoare ale Tavernei Sarbului.
Nu iti vei mai dori sa parasesti acest camin, vei intra ori de cate ori pasii te vor purta prin centrul istoric al Brasovului!

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 23:00
marti 09:00 23:00
miercuri 09:00 23:00
joi 09:00 23:00
vineri 09:00 23:00
sambata 09:00 23:00
duminica 09:00 23:00
ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

Taverna Sarbului
Britannia Arms
Beraria Ciucas
Hostel Centrum
Times Pub Brasov

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Strada Republicii, Nr 55, Brasov
telefon : click pentru vizualizare
Email : click aici pentru a trimite mail
web : click aici
Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2024 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri