Pandamania

"Toti avem locul nostru in lume" ... spune un vechi proverb chinezesc, si cu totii urmarim un ideal in viata ...unii suntem norocosi sa facem ceea ce ne place si iubim ...si noi iubim mancarea chinezeasca, de buna calitate.rn Din aceasta dragoste a nascut si ideea noastra de a impartasi aceste arome si ingrediente incredibile, de a crea o locatie restaurant fresh food cu livrare la domiciliu, reprezentativa pentru brasoveni si nu numai.

Si iata-ne, la insistentele prietenilor nostri, ne-am inhamat si am pornit la drum...si nu oricum: cu ajutorul unui bucatar cu o experienta de 10 ani in domeniu, care va va incanta simturile dar si ochii, daca ne vizitati pe Bdul. 15 Noiembrie Nr.11, deoarece..si daca nu stiati, ne puteti urmari in timp ce va pregatim " micile surprize ".

Numele Pandamania? ... cu totii stim cat de haiosi, adorabili si "pufosi" sunt ursii panda...dar si mai important - sunt un simbol al populatiei chineze, fapt reprezentativ in cazul nostru, iar "mania" e deja simplu nu? ... dar nu este de neglijat nici usoara asemanare a ursului panda cu ...stiti voi cine.

Acestea fiind spuse, veti avea ocazia, speram sa ne laudati, atat in sectiunea "de la clientii nostri", cat si pe contul nostru de facebook sau ne puteti contacta la info@pandamania.ro.

Va stam la dispozitie pentru sugestii, informatii sau pur si simplu - o discutie ca intre prieteni.

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 23:00
marti 09:00 23:00
miercuri 09:00 23:00
joi 09:00 23:00
vineri 09:00 23:00
sambata 09:00 23:00
duminica 09:00 23:00
ce este aceasta optiune ?

Locatii din apropiere

Teatrul Dramatic
Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Bulevardul 15 Noiembrie, Nr.11, Brasov
telefon : click pentru vizualizare
Email : click aici pentru a trimite mail
web : click aici
Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri