La Comitet

In spatele fiecarui concept sta istoria ce devine povestea lui. Comitetul s-a nascut in timp, inca din copilarie, cand poate nu stiam cu exactitate ce inseamna un comitet dar simteam cu totii ca vrem sa facem parte din ceva important, ceva organizat.

Comitetul inseamna locul pe care ti-l doresti inca de cand joci sotron, desenzi oameni cu capete rotunde si organizezi concerte cantate la tubul de spray. Au trecut cativa ani peste vremurile cand fumam creioane si nu stiam sa scriem, dar semnam acte importante. Acum, am dezvoltat toate visele invelite cu putina experienta, seriozitate, profunzime si calitate in ceva real.
Si cum Sufrageria casei este oglinda unei familii, locul in care se aduna toate povestile ,La comitet este casa cu trei sufragerii. Fiecare incapere cu personalitatea ei definita prin culorile calde si detalii discrete. De la primele raze de soare ale diminetii iti vom deschide usa cu un miros prospat de cafe pe tonuri de jazz si blues. Si pentru ca adoram atat de tare acest ritual al diminetii ne vom juca cu cat mai multe retete si arome speciale. Iar cu dupamiezele la limonade,fresh-uri si ceaiuri facem trecerea la serile tarzii cu cocktailuri,vinuri rafinate si alte specialitati.

N-am pus papucii de casa la intrare si nici periuta de dinti la baie dar am incercat sa aducem aici atmosfera de acasa. O casa mare si colorata, cu carti si muzica buna cu moment speciale penru fiecare zi. Momente pe care le cream impreuna in seri de muzica unplugged la un pahar de vin , piese bune de teatru la o cana de ceai si filme din toate timpurile.
Sfarsitul de saptamana il coboram la un alt nivel si cand spun asta ma refer la petreceriile si concertele cu un alt numar de wati .

Comitetul are trei legi la baza: energie pozitiva, cultura si bautura.

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 23:00
marti 09:00 23:00
miercuri 09:00 23:00
joi 09:00 23:00
vineri 09:00 23:00
sambata 09:00 23:00
duminica 09:00 23:00
ce este aceasta optiune ?

Locatii din apropiere

Ceainaria Vis-a-Vis
La Casa Bistriteana
Tequila Bowling
Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Strada Dr. Alexandru Davila, Nr. 5, Brasov

Email : click aici pentru a trimite mail
Localizare pe harta
 
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri