For Sale Pub

Te-ai saturat de clasicele baruri de prin oras, cauti ceva nou, ceva pln de inedit. Nu-ti displace nici luxul si nici calitatea, dar nu te-ar deranja nici un loc in care cojile de la alune (alune gratis, apropo) si fanul de pe jos, ar reprezenta principala atractie, cartea de vizita a localului. Daca e asa, du-te in For Sale, un loc pentru oameni fara \"fite\", pentru cei care stiu sa aprecieze originalitatea, calitatea, sau poate doar... o idee buna...rnTe-am convins ca trebuie sa tragi o fuga pana in For Sale? Daca tot mai ai ceva dubii, nu-ti fa griji, pana cand termini de citit acest material nu o sa stii pe unde sa o iei ca sa ajungi mai repede. Parol! Ar fi bine sa-ti notezi adresa: B-dul 15 Noiembrie nr. 24.

Atmosfera rustica Designul pub-ului urmareste aceeasi tema: rusticul. Astfel, lemnul veritabil a ajuns sa fie la mare cinste: peretii sunt acoperiti de scanduri, tavanul este din lemn, podeaua la fel (chiar si meniurile sunt facute dintr-un material care imita perfect lemnul). Modul in care a fost decorat pub-ul nu face decat sa sublinieze si sa intareasca tema principala (puternic accentuata de elemente specifice mediului rural). Asa ca, sa nu fii mirat cand o sa descoperi in loc de lustre , neoane, sau alte instalatii de iluminat... roti de caruta de care sunt atasate cateva spoturi care, impreuna cu lumanarile aprinse pe fiecare masa, creeaza o atmosfera intima. Nu lipsesc nici obiecte vechi precum: clopote, aparate radio, fiere de calcat, ceasuri. Tone de alune Suna incredibil, dar in For Sale se consuma aproximativ o tona de alune pe luna. Toti cei care intra si consuma ceva in pub primesc alune din partea casei...si sunt "instruiti" de catre chelneri sa arunce cojile pe jos, acesta fiind se pare unul dintre motivele popularitatii localului. Un alt motiv ar fi calitatea produselor oferite catre consum: whisky de cea mai buna calitate, vinuri de colectie, ceaiuri (negre, verzi, cu fructe uscate in componenta), cafea, capuccino veritabil, bere, sampanie, cognac, vermut, practic tot ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un bar ce se respecta. "Un «Bivol turbat», va rog!" Ineditul la capitolul "bauturi" este reprezentat de catre sortimentele de cocktail-uri, toate purtand nume cit se poate de originale: "Gadilat de fan", "Vitel in poarta", "Purcelusul schiop", etc. Ei, te-am convins? stiam eu ca da... Acum nu ai altceva de facut sa mergi la adresa indicata, For Sale fiind deschis in fiecare zi, de la ora 10.00 si pana la ultimul client. Ce mai astepti?

Program
Ziua Ora deschidere Ora inchidere
luni 09:00 20:00
marti 09:00 20:00
miercuri 09:00 20:00
joi 09:00 20:00
vineri 09:00 20:00
sambata 09:00 20:00
duminica 09:00 20:00
ce este aceasta optiune ?
Foto si Tur virtual

Locatii din apropiere

The Bunker Fusion Lounge
New York Cafe
Restaurant Bonanzza
Goha Studio
Eighties Club and Lounge

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : B-dul 15 Noiembrie nr. 24 Brasov
telefon : click pentru vizualizare
web : click aici
Localizare pe harta
 
Iti spunem ca sa stii

Tu in ce nuante iti conturezi zilele si noptile?

Ziua buna se cunoaste de dimineata, asa ca bine este sa ne gandim de la primele ore la culorile care vor domina intreaga zi. Astazi celebram Ziua Internationala a poeziei si fiecare dintre noi isi poate colora ziua cu nuante vii de versuri si rime, citindu-si poeziile preferate, pe cea mai frumoasa banca dintre banci, din primul parc ce-i iese in cale. Ar fi mare pacat sa ne petrecem ziua intreaga...

21/03/2014
1651
Zacusca Labs © 2006 - 2023 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri