Natura Parc

Facilitati : restaurant loc de joaca copii bar

Situat în centrul ţării, Natura Parc este cel mai mare parc sportiv şi de agrement din România, inaugurat în 2010. Conceptul ce stă la baza dezvoltării Natura Parc a evoluat într-un spirit liber al naturii, deoarece toate serviciile și activitățile parcului nostru se desfășoară în mijlocul acesteia. Parcul dispune de nenumărate servicii dedicate petrecerii timplului liber şi practicării sporturilor în aer liber.
 
Parcurile de agrement sunt un concept proiectat special pentru un număr mare de vizitatori, având ca scop activităţile de recreere şi distracţie.
 
Joacă-te în aer liber! Natura Parc îți pune la dispoziţie de la terenuri de fotbal, volei, tenis de câmp, fotbalgolf, piscină, pescuit şi alte activităţi inovatoare, potrivite pentru toate vârstele şi performaţele sportive ale fiecăruia.
 
Natura Parc oferă vizitatorilor o gamă largă de activităţi interesante şi provocatoare, adaptate pentru a petrece momente frumoase în familie, împreună cu colegii şi prietenii, având ca scop dezvoltarea individuală, fizică şi educaţională.

ce este aceasta optiune ?

Locatii din apropiere

Hotel Esprit
Zboruri in tandem cu parapanta

Adauga comentariu

CAPTCHA Image [ Alta imagine ]
codul nu este case sensitive

Share

Rate
rating rating rating rating rating
n/a
nota :  n/a
Date contact
Adresa : Natura Parc® – DN 11 Brașov – SF. Gheorghe, Loc. Chichiș, Jud. CV
telefon : click pentru vizualizare
Email : click aici pentru a trimite mail
web : click aici
Zacusca Labs © 2006 - 2022 by Eyescape Media. Toate drepturile rezervate .
Termeni si conditii    Politica de confidentialitate    Parteneri